Pingo logo karikatura

ČUVAONICA

Svakom roditelju je važno da kada ostavlja svoje dijete, ostavi ga u sigurne ruke. Zadovoljstvo i siguran boravak vaše djece nama je na prvom mjestu. Igra sama po sebi pobuđuje osjećaj ugode, veselja i nema djeteta koji se ne voli igrati. 

U našoj čuvaonici upravo je igra, neophodna za djetetov cjelokupni razvoj, osnovni način koji potiče djecu da uče i upotrebljavaju sve svoje potencijale. Dijete će svoje vrijeme aktivno provoditi sa svojim vršnjacima te poticati sredinu i dobro okruženje u kojem će razvijati spoznaju, govor, emocije… 

Također, osmišljavaju se programi i razni sadržaji tako da vrijeme provedeno kod nas biti će kvalitetno ispunjeno. Druženje u mlađoj dobi najosjetljivije je i najvažnije vrijeme odrastanja, zato priuštite svom mališanu kvalitetno i sadržajno provedeno vrijeme. 

Djeca moraju imati minimalno 3 godine. Prirodni sokovi su uračunati u cijeni, a užinu ukoliko želite ponesite sa sobom te predajte našim tetama.

Čuvaonica se odnosi za sada na prostor u Dubravi.

Dnevna čuvaonica: 200 kn po djetetu (od 9h do 17h)

Cijena po satu: 30 kn

Cijena čuvaonice za mjesec dana je: 850 kn

Radno vrijeme: 09 – 13h (4 sata)

Ukoliko želite da dijete bude od 9h do 17h, cijena se povećava za 425 kn, te ukupno iznosi 1275 kn/mjesec

Bok svima!
Sa svojom 21 godinom mogu reći da već koračam svijetom odraslih, ali ono što još više mogu potvrditi je da u sebi još uvijek čuvam ono razigrano dijete.
Upravo to je ono što želim priuštiti svakom našem polazniku čuvaonice. Želim pomoći mališanima da razviju svoju kreativnost, pronađu svoj hobi i sve spretnije prelaze svoje školske zadatke. Skupa ćemo na sve njihove, nama malene muke, gledati kao na velike divove koje ćemo kroz bajke naučiti ukrotiti. Možda će se u nekom trenutku mališani mučiti kako s ravnalom nacrtati ravnu liniju, ali ono što će biti  jednostavno je zadržati zakrivljenu liniju svojih usana!

Pohađam Poslovno Učilište, smjer Event management. Iskustva  na raznim dječjim događanjima su me naučila kako se što više približiti čarobnom malenom svijetu, a rad na sezoni kao dječji turistički  animator tri sezone za redom mi je usadio ljubav prema djeci. Svaki dan smo imali zadatak osmisliti dječje kreativne radionice, čuvati djecu i učiniti njihovo ljetovanje nezaboravnim. Ono što mogu reći je da ovo danas više nije moj zadatak već odgovornost koju želim imati. Jer ono što dobivate zauzvrat, mali raspon ruku, a veliki raspon srca je ono što se pamti!
A teta čuvalica ima nešto veće ruke u kojima može prigrliti sve naše mališane!