O nama

Naša rođendanska priča započela je 2018. godine iz izrazite ljubavi prema djeci. Unutrašnjost igraonice potpunosti smo prilagodili djeci te je tematski uredili do detalja. Smješteni smo na dvije lokacije, Rudeš i Dubrava.

U našoj igraonici očekuje vas puno zanimljivih stvari kao što su: PlayStation 4, virtualna stvarnost, simulator vožnje, stolni nogomet, karaoke, šećerna vuna, 3D kućno kino, pjena party, trampolin, biljar, disco, ping pong, face painting, air hockey, društvene igre.

Također, nudimo i tematske rođendane po željama vaših mališana ukoliko žele biti okarakterizirani u liku iz njegovog najdražeg filma, serije, crtića ili igrice.

U našoj ponudi imamo 3 paketa koji pružaju mnoštvo pogodnost i kartičnog plaćanja.

Cilj nam je usrećiti svakog mališana na njegov poseban dan i ispuniti ga nezaboravnim uspomenama, a za to se brinu naši dragi stručni animatori.

S nestrpljenjem vas očekujemo i veselimo se zajedničkoj proslavi vašeg rođendana!

Vaš Pingo tim

Naši animatori

Emma - Dubrava

Bok! Ja sam Emma, apsolventica psihologije. Obožavam rad s djecom i od samog početka sam član Pingo tima Vesela sam, radoznala, radišna i kreativna, a u svoje slobodno vrijeme i sama igram Playstation. Rad u rođendaonici Pingo u Dubravi mi je donio mnogo novih prijateljstava, priliku da iskažem svoju kreativnost i radišnost, radim u najboljem timu i s djecom koju obožavam.
ISKUSTVA, ŽELJE:
Želja mi je da nas roditelji prepoznaju kao mjesto gdje sa sigurnošću mogu ostaviti svoju djecu da proslave najbolji rođendan! U Pingu imamo širok spektar aktivnosti, od različitih društvenih igara do najpopularnijih Playstation igrica. Pri tome, osluškujemo u čemu djeca najviše uživaju te se trudimo ugoditi svakom slavljeniku zasebno. Volim raditi ovaj posao i veseli me svaki novi rođendan i slavljenik!

Dominik - Rudeš

Bok, ja sam Dominik! Obožavam s djecom igrati stolni nogomet i pomažem im namjestiti VR naočale. Pratim igre koje su aktualne u svijetu Playstationa. Komunikativan sam, sudac sam u dječjim igrama, volim društvene igre te rad s djecom svih uzrasta.
ISKUSTVA, ŽELJE:
U rođendaonici Pingo pratimo nove trendove, nabavljamo najnovije naslove popularnih igrica imajući pritom na umu i želje djece. Osim što nudimo igre na playstationu te virtualnu stvarnost s kojom su sva djeca oduševljena, nudimo i pregršt igara od skakanja u vrećama ili just dance natjecanje. Svaki rođendan je drugačiji te se maximalno prilagođavamo djeci, kao i njihovim željama i voljom za nekim igrama. Svako dijete nam je bitno kao i njihovi osmijesi.

Tanja - Rudeš

Bok, ja sam animatorica Tanja! U animaciji imam više od 5 godina iskustva jer obožavam igru i ples s djecom. Trudim se osmisljavati zabavne igre i natjecanja, a svoj osmijeh nikad ne skidam s lica.

Marko - Dubrava

Bok, ja sam student Marko! Osnivač sam i sudac Fifa i Injustice Pingo turnira. Volim provoditi vrijeme igrajući Playstation. Na Pingo rođendanima glavni sam DJ , ali i čuvar reda i mira. Veseo sam, komunikativan i zabavan.